Chevretoast, rödvin & Coldplay.Lyxade till det lite med en förrätt såhär på lördags kvällen. Förutom förrätt öppnade jag även en flaska vin till maten idag och så har vi Coldplay som bakgrundsmusik.

Ingredienser:
Ljust formbröd
Chevreost
Honung
Valnötter
Ruccolasallad
Balsamico

Gör så här:
Stek brödskivorna i smör i en stekpanna.
Lägg chevreosten på brödskivorna.
Ringla över lite olja och strö över hackade valnötter.
Grädda i ugnen ca 5 min på 200 grader.
Ringla balsamico på en tallrik, lägg på lite ruccolasallad och till sist toasten.
MUMS! ! :)


Memphis 1 år

Idag fyller vår älskade busunge 1 år. Jag kan inte fatta vart tiden har tagit vägen. Och jag kan inte fatta hur han blivit så stor. Tänk vad liten och söt han var när vi fick hem honom i somras och vilken stor snygging vi har nu. Dagen till ära tänkte jag lägga ut lite bilder från de gångna månaderna.
 

Framtidsplaner.

Var länge sen jag skrev om vad som hänt i våra liv så tänkte göra en lite kort sammanfattning och även blicka lite framåt.

Vi har ju flyttat in i nya lägenheten och även hunnit ha inflyttningsfest. Vi har haft både mamma och pappa på besök. Vi har även varit en vända till Sundsvall och firat Daniel som fyllde år. Jag har hunnit med en rejäl förkylning och varit hemma några dagar från jobbet. I helgen var det återhämtning som gällde och så försökte vi aktivera memphis vid kennelklubben.

På tal om memphis så kan vi berätta att han börjat bli en bråkstake och hamnar i slagsmål på dagis. :/

Idag ska jag ha videokonferens med primärvårdschefen och på söndag åker jag till Göteborg på kongress. Vi har även bokat en resa till österbotten över påsk.

Ja, det var väl en kort uppdatering på läget just nu. Jag hoppas jag hinner träffa lite folk när vi är hemma så ni som vill hitta på något kan väl redan nu fundera när ni har möjlighet innan vi bokat upp oss alltför mycket.

Sallad med varmrökt regnbåge.Dagens lunch hade lite sommarkänsla över sig. Gjorde en sallad med varmrökt regnbåge, kinakål, ruccola, tomat, paprika, gurka, avokado, oliver, purjolök och serverade med en bit butiksbakt bröd. Hade lite salladsdressing på men tror det skulle vara gott med en citronpepparsås till. Mums!

RSS 2.0