Och så lite bilder från veckan....


Veckomatsedlar

Nu är det en halv evighet sen jag skrev ett blogginlägg igen. Har väl inte hänt jättemycket i veckan. Har jobbat, varit på valpkurs och på 2 års kalas. I helgen kommer kära mamma på besök. :)
 
Vi har ju ätit lite mat också och faktiskt så har vi gjort veckomatsedlar även om jag inte publicerat dem.
 
Vecka 36.
Måndag: Ugnsstekt korv med potatismos
Tisdag: Levergryta
Onsdag: Kastrullpasta med salami, keso och citron
Torsdag: Citrusfräsch kycklingpasta
Fredag: Ryggbiff med blomkålssallad och majskolv
Lördag: ? (Kommer faktiskt inte ihåg vad vi åt).
Söndag: Plättar
 
Vecka 37.
Måndag: Spagetti med köttfärssås
Tisdag: Uppstekta plättar med korv
Onsdag: Pyttipanna
Torsdag: Fläskkotletter med rostad blomkål och broccoli

Helg!

Äntligen helg! Är helt slut även om jag haft 2 korta arbetsdagar nu torsdag och fredag. Igår skulle jag se på film men jag tror jag somnade i soffan efter 15 minuter och så vaknade jag när Daniel skulle lägga sig vid halv 12. I helgen har vi ingenting speciellt planerat. Det är ganska skönt eftersom jag knappt kommer ihåg sist när vi inte var bortresta eller hade besök en helg. Idag håller vi på och städar, diskar och plockar. Daniel har hittat på ett eget projekt där han ska föröka snickra ihop en ställning för att torka svamp. Vi har också tvättid idag. Ska försöka hinna busa och leka i massor med Memphis också.  :)
 
Vad har hänt sen sist då? Ja förra helgen var vi i Sundsvall. Vi mötte upp Sabina och så gick hon och jag genom Ikea. Det blev lite ljus och gardiner m.m. Köpte också en härlig tröja i grönt. I veckan har jag varit ute och ätit middag med dietistkollegorna i Hudik och introducerat Emma som tar över efter mig på jobbet där. Vi var på valpkurs i tisdags och så har jag börjat mitt nya jobb i Bollnäs. Känns riktigt bra. Vi har också hunnit vara till skogs en sväng och jag hittade lite trattkantareller. Snart så kan man börja plocka dem i massor. =)

RSS 2.0