Vinter.

I fredags kändes det  så skönt med helg och nu är den snart redan förbi. Jag fattar inte att tiden kan flyga så fort fram när man inte gör något speciellt. Det är ju känt att tiden går fort när man har roligt men denna helg har vi bara varit hemma och inte gjort något speciellt och ändå är det snart söndagkväll. Dessutom har vi ju fått en extra timme idag. Det är väl vinter nu då när vi bytt till vintertid. Här har kommit lite snö men det är endast vitt på ett fåtal ställen. Vi har ägnat tid åt Memphis i helgen. Har varit ut på promenader i skogen och så har vi köpt ny frisbee eftersom den gamla gick sönder så vi har varit ute på gräsplanen och busat. Igår var vi en sväng på antik- och samlarmässan också men hittade ingenting jag ville ha så vi tog oss ganska snabbt genom alla stånden.  Har ju tagit lite fina bilder i helgen som jag tänkte visa. Vi har underbart väder här idag så man vill inte alls vara inne och tvätta och städa! Men det ska ju göras nångång.
 
Till veckan är det kortvecka. Har tagit 2 dagar semester och så ska vi åka till Åland och hälsa på finaste Bodil, Kytte och Nizze. :) Längtar!!
 

Weekend i Sthlm.

 
Har haft en underbar helg i Stockholm. Vi började med en trevlig kväll hos Mathias som bjöd på skaldjursmiddag. Åt krabba för första gången i mitt liv. Det var faktiskt ganska gott.
 
På lördagen tog vi lite skön sovmorgon och frossade med hotellfrukost innan vi knatade ner mot drottninggatan. Vi mötte upp Madde och gick in på Åhlens för att leta skjortor till Daniel. Efter ett tag delade vi på oss och jag och M gick till ett fik för att catcha-up vad som hänt senaste året. Vid 14-tiden blev det lunch i kulturhuset och efter det blev det hem till hotellet för att byta kläder och göra oss iordning för kvällen. Daniel skulle iväg på reunion med sundsvalls-gänget medan jag tog tunnelbanan ut till Monica som bjöd på middag. Efter en supergod 2-rätters packade vi ihop och tog oss in mot stan för att gå på bio. Det blev filmen: Hypnotisören. Den var väldigt bra men på gränsen till vad jag fixar i läskighet. ;) Hemma på hotellet var jag vid 12.
 
Vid halv 5 på morgonen vaknade jag av att hotelldörren öppnades och Daniel kom hem från festen. Var så trött så orkade knappt säga hej innan jag somnade om. Lika trött som jag var då tror jag Daniel var hela söndagen... ;) Fick iallafall upp honom till frukosten och med honom hem på tåget.
Hemma mötte en överlycklig Memphis oss vid tågstationen. Tror han hade saknat oss för så nära som han låg mig igår när jag satt och tittade på tv har han nog aldrig legat förut. ;) Han var som fastklistrad vid mina ben.
 
Idag var det dags för tidig väckning igen och iväg till jobbet. Imorgon blir det lite sovmorgon då jag ska till Hudiksvall på möte. Skönt!! Får hoppas jag inte blir sjuk bara. Daniel har varit hemma från jobbet med misstänkt magsjuka idag. =/
 
 

Bilduppdatering.

Hej igen. Var länge sen jag lagt ut lite bilder på bloggen. Började på ett inlägg för länge sen från mobilen men kom inte riktigt överrens med den när jag skulle skriva och lägga upp bilder så jag la ner projektet. Nu har jag äntligen tagit tag i och fört över lite av mina bilder från telefon till datorn och tänkte masspublicera alla bilder på en gång.
 
Denna vecka har gått snabbt också. Bara 2 arbetsdagar kvar och sen är det helg. I helgen har Daniel fixat en överraskning så vi ska åka till stockholm båda två. Han för att umgås med sina vänner på en reunion-tillsällning och jag för att hänga med mina. Förutom att träffa vänner ska vi njuta av att inte behöva gå upp och ut så fort vi vaknar samt av smaskig hotellfrukost. :)
 
Men nu börjar klockan snart bli 21 så då är det sovdags för barnen (läs jag och memphis). Här kommer lite bilder från de senaste veckorna.
 
Det är mycket memphis-bilder men det är väl så när man "skaffar barn"... :) Försöker passa på att ta så mycket bilder som möjligt under tillväxten för att kunna jämföra storlek från lill-valp till fullvuxen. Måste ibland påminna mig själv att ta bilder men det har blivit mycket lättare sen jag bytte telefon eftersom den tar relativt bra bilder. Nej nu börjar klockan närma sig 21 och det är läggdags för barnen (läs mig och memphis).

Dålig uppdatering.

Hej. Har återigen försummat bloggen. har dock varit ganska flitig med att uppdatera med bilder på facebook på sistone. Påbörjade ett inlägg för länge sen då jag precis hade haft mamma på besök. Då var vi en dag i svampskogen. 10 liter fick vi ihop, inte illa pinkat. Vi hann också med lite shopping i Gävle.
Memphis i svampskogen efter att ha hittat en gömma med ravioli i tomatsås....
Memphis sover under sängen (Obs bilden är fel väg...)
 
Daniel har också hunnit vara en vecka i Estland på jobbresa. Då var Memphis och jag ensamma hemma tillsammans. Det gick jättebra och jag tror det var väldigt nyttigt för oss eftersom det annars bara är Daniel som gäller. 2 dagar var han med mig till jobbet och 2 dagar var han på hunddagis hos grannen.
 
Annars har det mest varit jobb som gäller. Fr.o.m 1 oktober har jag gått upp på 100% t.o.m sista januari. Känns bra att jobba heltid även om jag tyckte att det var skönt att ha fredagar ledigt. ;) Förutom jobb så har Memphis avslutat valpkursen. Förra helgen var sista gången och då var vi ute i skogen och spårade.
 
I helgen hoppas jag att vi ska få en del städat eftersom det har blviti väldigt åsidosatt på sistone.
 
 

RSS 2.0