SNÖ!

Höll knappt på att ta mig hem idag då det snöade så mycket.. Okej så farligt var det väl inte men när man är ovan med snön å de inte hinner ploga så att det blir stora slaskiga högar på vägen så är man lite sketen när anti-sladd-systemet är urkopplat. Känns iallafall efterlängtat med snö men det var ju typiskt att det kommer en dag jag har bilen. ;)
 
Igår var vi via lägenheten och tog lite mått. Känns riktigt bra. Den känns stor eftersom det är öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Fick också höra att i övernattningsrummet finns 3 sängar, en bäddsoffa, kök och toalett - en minilägenhet alltså. Nu är alla välkomna till oss för vi har massor med rum att ta emot gäster! ;)

Flytt.

Tänkte bara berätta en ganska stor nyhet som vi hållt på och fixat med idag. Vi har ju tittat runt efter lägenheter en tid nu och har hittat en som vi var intresserade av. Idag skrevs kontraktet så vi kommer att flytta!! Det är en 3 rum och kök på 80 kvadratmeter på sjunde våningen i klossdammen, söderhamn. Idag träffade vi säljarna och mäklaren, skrev kontrakt och betalade handpenningen. Känns så bra! Inflytt blir det vid årsskiftet, så här är det snabba bud. :) Känns skönt att förkorta pendlingstiden med 1-1½ h/dag.

v. 46

Tänkte uppdatera lite som hastigast vad som hänt senaste veckan.
Förra helgen var jag ju ensam hemma då Daniel var på Island. Tog dock tillfälle i akt och ordnande med hundvakt så jag kunde åka iväg till stockholm på matmässan. Där var massor med folk och dålig luft. Fanns dock massor att se och provsmaka och hem kom jag med lite tidningar, choklad och en kokbok m.m.
 
 
Hann bara hem en snabb sväng efter mässhelgen så åkte jag tillbaka till stockholm för 2 dagars utbildning i geriatrisk nutrition. Det var 2 intensiva dagar men mycket givande där man fick höra några framstående dietister inom området berätta om sina arbeten/projekt. Förutom utbildning fick jag bo på hotell och så hann jag en sväng via Monica där vi njöt av lite sushi-middag. :)
 
Idag har jag jobbat trots att det är lördag. Vi har haft hälsodag i Arbrå på sporthallen. Jag och min kollega bjöd på lite "fredagsmys-prat". Det var en del människor som kom förbi och det var väldigt varierande ålder på besökarna.
 
Nu ska jag gå ut med Memphis en sväng och sen ska jag bara slöa i soffan hela kvällen och titta på så mycket bättre. Imorgon ska jag en sväng till Gävle och luncha med Mikaela och sen har vi tvättid. Undrar om vi hinner tvätta allt så mycket som har lagts på hög. =/
Och till veckan ska jag vara handledare för en dietiststudent som ska vara hos oss i 4 veckor. Ska bli spännande. Det är tur att jag inte är huvudhandledare och har hela ansvaret. ;)

Uppdatering.

Länge sen sist nu igen. Jag har haft semester och vi var till Åland och hade en härlig helg med min fina vän Bodil och hennes sambo och hund. Vi tog härliga långpromenader och åt och drack gott. Det gick bra att resa med memphis. Enda orosmomentet var båten till åland då det gungade en hel del. Då var han orolig och la sig aldrig ner. På hemvägen gick det bättre och han sov hela resan.
 
I veckan har jag varit ensam hemma med Memphis. Daniel är på Island och roar sig (och jobbar lite). Memphis har varit på hunddagis och det har tröttat ut honom rejält så han sover hela kvällarna. Är lite orolig. Hoppas han blir sig själv i helgen.
 
Idag har jag varit med i min livs första budgivning. Var lite spännande men kan meddela att jag vann inte så det blir ingen flytt ännu.
 
Imorgon ska jag ta tåget ner till Stockholm och gå på mat- och vinmässa samt allt för min hälsa-mässa tillsammans med Linnéa. Ska bli riktigt skönt och roligt.
 
Nu ska jag försöka få i både mig och Memphis lite mat innan det blir soffan för resten av kvällen.
 

RSS 2.0