Senaste veckan.

Nu är det en vecka sen jag skrev någonting sist igen. Jobbar ju 100% och pluggar 50% så har inte riktigt tid att blogga om vad jag gör. Men å andra sidan gör jag inte så mycket mer än jobbar och pluggar. Har en deadline ikväll men tror inte att jag orkar sitta och göra klart uppgiften. Men å andra sidan om jag skjuter upp den blir det bara mer sen...

I helgen har vi varit i Sundsvall. Blev en dyr helg. Min dator kraschade i torsdags så blev tvungen att köpa en ny eftersom jag inte har tid att lämna in den pga plugget. Daniel fick en ny kostym också. Och så var vi och käkade middag på restaurang brandstation för att fira att Daniel fyller år i veckan.

Idag var jag på arbetsintervju och så höll jag i en föreläsning för en tobaksavvänjningsgrupp om mat ("Bra mat", mat när man slutar röka och KOL). Imorgon ska jag sluta tidigt för vi får besök i Ljusne av pappa, farmor och farfar. Det ska bli kul att visa upp hur vi bor. På fredag åker vi till Umeå och på söndag blir det att ta båten över till Finland för en veckas "semester" (även om jag måste plugga under veckan).

Nej, tillbaka till pluggandet.......

Roliga nyheter.

Är tillbaka på jobbet igen efter en fantastisk helg. Under lördagen var vi flytthjälp åt fina Lisa. Vi var ganska många som hjälpte till och så hade hon hyrt en lastbil som vi kunde frakta alla möbler och flyttlådor i så det gick snabbt och smidigt. På kvällen kom min vän Linnéa på besök och vi käkade middag och kollade melodifestivalen samt halva virgin suicide, som gick på tv. Även Maggi kom över en sväng. Under söndagen var vi ute och promenerade i slasket och fönstershoppade i Ljusne. ;)

I fredags fick jag goda nyheter från jobbet. Kommer att få vara kvar på jobbet men inte 100%. Kommer att jobba 50% i mars och från april och resten av våren får jag jobba 20%. Blir perfekt eftersom jag pluggar 75%.

Fick också roliga nyheter från pappa under helgen. Han och fammo&faffa ska vara lite spontanta och komma på roadtrip nästa vecka. Jag har fixat kort dag på tisdag så att jag hinner hem i hyfsad tid och hinner umgås med dem innan de åker vidare på onsdag för att hälsa på Sabina i Umeå också.
På torsdag den veckan fyller ju Daniel år och då ska jag även till Bollnäs på dietistträff så kan vara hemma och "fira" honom på kvällen. :)
Vi har också bestämt att vi ska resa iväg på sportlovet v. 10. Både Umeå och Finland hinns med. Även en tur med viking line åbo-stockholm.

Nej nu ska jag packa ihop inför jobbdagen. Tänkte försöka hinna med på vattengympa efter jobbet idag.

På bättringsvägen.

Har nu varit hemma från jobbet i två dagar pga sjukdom och känner äntligen att det börjar se ljusare ut. Näsan är inte lika igentäppt och rinnande längre och febern har gått ner. Siktar på att jobba imorgon igen. Annars har det inte hänt så mycket här. Daniel förde in bilen på service imorse. Hoppas att de inte blir en alltför stor kostnad för oss. Såg dock ganska lovande ut eftersom serviceinfolampan slutade lysa innan. :)

Ja det är ju alla hjärtans dag idag också. Vi har inga planer alls. Vi vet inte ens vad det blir för mat ikväll. Men vi får ju vara tillsammans iallafall vilket är bättre än vad jag trodde. Egentligen skulle jag ju vara i Ljusdal...

Förkylningstider

Vet knappt hur jag hinner med mig själv längre. Jobbet tar all tid och förutom jobbet så tänker jag på studierna. Vet inte om jag gör så mycket åt studierna men tänker på dem iallafall och loggar in på alla möjliga plattformer för att kolla om det hänt något nytt. Synd att det inte är enskilda uppgifter på dessa kurser. Det är andra som blir lidande av att jag inte har tid att lägga 100% fokus på studierna. På detta så har jag drabbats av förkylning. Näsan växlar mellan täppt och rinnande, halsen ömmar och huvudet är så tjockt så kan knappt tänka klart och tycker att jag ser suddigt ibland.

I fredags fick vi finbesök av kusin Anna med sambo och två hundar. Det var riktigt trevligt och vi åt god mat och tog promenad och njöt av finväder. Vi hann även med att spela lite nintendo wii. Igår var Daniel snäll och åkte och handlade och kom hem med lite godis till mig som tröst i förkylningstiderna. Låg i soffan och tyckte synd om mig själv framför melodifestivalen som var en riktig besvikelse.

Imorgon är det dags att ta pick och pack och åka till Ljusdal igen. Avfärd kl. 05.45.
Idag blir det att försöka kurera så att jag kan jobba till veckan och så hade jag tänkt avverka lite plugg samt söka lite jobb. Får se hur mycket jag orkar med....


Uppdatering: Nu har jag feber också. =/

Förlängning.

Länge sen jag bloggat nu igen. Har hänt lite saker sen sist! Har fått förlängt vikariat till åtminstone februari ut. Har också bytt boende från vandrarhem till inneboende. Vandrarhemmet gick inte med på prisförhandling så nu bor jag i ett garage med ett sovrum, ett vardagsrum och så går jag in i hyresvärdens hus för att låna toalett, dusch och kök. Inte så tokigt även om jag inte skulle orka en längre tid. Och så är det nära sjukhuset. :)
I helgen har jag varit i gymmet och städat. Kollade på melodifestivalen igår och så har jag hunnit med att plugga litegrann också. Ikväll åt vi en lyxig variant av "Här är mitt kylskåp". Vi hittade lite oxfilé i frysen. Gott blev det. :)


Oxfilé, bacon, gul lök, potatiskroketter, kokta rödbetor och kokta grönsaker.

RSS 2.0