Snart semester.

I torsdags firade vi Sveriges nationaldag på kennelklubben genom att ställa upp på utställning med memphis. Vi hade även avslutning på agility - kursen. På utställningen blev det inga priser. Han blev tvåa i gruppen. Däremot så lyckades han riktigt bra på agilityn. Han gjorde hela banan utan misstag. Då var vi riktigt stolta! :)

På kvällen hade vi middagsgäster och det blev rätt sent innan jag kom i säng. Jobbade på fredagen men kunde sluta efter lunch. När jag kom hem låg herrarna däckade i soffan. Daniel var bakis och Memphis var uttråkad.

I lördags satt jag inne nästan hela dagen och fixade med festprogrammet till bröllopet. Daniel och Memphis åkte och fiskade. När de kom hem var Daniel arg som ett bi och kopplet var i 2 delar.

I söndags blev det tidig väckning och vi packade ihop o bilen, hämtade elin och buck och rullade sen mot tärnsjö för att delta i lydnadsträning tillsammans med andra hundar från kenneln. Vädret visade sig inte från sin bästa sida och regnet öste ner hela dagen. Men trots det så var det en riktigt bra dag och träningen var mycket givande.

I måndags var jag trött hela dagen och när jag kom hem och skulle vila lite i soffan så somnade jag visst och vaknade halv 11. Men nu är det inte många dagar till semester. Jobbar bara 6 dagar till inklusive idag. Längtar!
31 dagar kvar.

Det börjar närma sig semester och jag räknade ut att jag bara har 10 dagar kvar att jobba inklusive idag. Har en liten hög med osignerade anteckningar som jag skulle behöva bli av med och så skulle det vara skönt att få undan en del remissvar också innan jag kan ta semester.

Har fullt upp med planering av bröllop också och igår fick jag iväg lite mail, bl.a till prästen och konditorn. Vi har också festprogrammet högt upp på prio-listan.

Imorgon är det Sveriges nationaldag så då är vi lediga. Vi ska hänga på kennelklubben och ställa upp med memphis på en utställning för första gången. :) Vi har också avslutning på agility-kursen. I helgen ska vi på lydnadskurs med uppfödaren.


Fick min nya namn-bricka igår. Snart går jag inte under namnet Bäck längre.

RSS 2.0