International street market.

Vi befinner oss i Sundsvall i helgen och har idag varit på stan och provsmakat lite delikatesser. Det har varit matmarknad hela veckan här och försäljare från världens alla hörn har försökt sälja sina produkter (delikatesser). Det är spännande att prova nya saker och det fick jag verkligen göra idag då jag beställde en hamburgare gjord på känguru. Den smakade inte så mycket och var tyvärr lite torr. Det ska tydligen bara vara 2% fett i den vilket kan förklara saken. Vid ståndet gjorde de reklam för den med 7 olika anledningar till varför man ska välja känguru.Förutom känguru kunde man även provsmaka krokodil. Eller en aussieburgare. Undrar vad Memphis tycker om det? ;)

Det fanns verkligen massor med gosaker på marknaden och precis som i London var det synd att det inte är små portioner så man orkar smaka flera olika rätter.

Gick inte tomhänt därifrån heller, utan köpte med oss lite delikatesser hem som vi bl.a ska äta till förrätt ikväll. Vad sägs om marinerade oliver, marinerad vitlök, parmesanost och salamis i olika varianter?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0