Vår första bröllopsdag - Bomullsbröllop

Tänk att det redan har gått ett år sedan vi gifte oss.
 
Den första bröllopsdagen har vi firat tillsammans i lugn och ro. Vi fick finväder i år också och dagen började således med frukost på balkongen. Detta är i och för sig ganska stort eftersom jag sällan får sällskap vid frukostbordet. ;)
 
Under förmiddagen tog jag en promenad med Memphis. Vi gick längs strandpromenaden och njöt av det vackra vädret i ca 1½ timme. Under tiden vi var borta hade jag beordrat maken att dammsuga lägenheten eftersom det var för många dagar sen sist.
 
Vid två-tiden hade vi bytt om och gjort oss lite fina. Vi lämnade Memphis hemma och åkte iväg till Växbo för att äta lunch på Växbo krog. Vi slog på stort att tog en tre-rättersmeny. Maten var underbart god och vi njöt båda även om Daniel började känna sig hängig av en förkylning och kände kanske inte riktigt alla smakerna. Efteråt strosade vi en stund på området och köpte med oss lite lokalproducerad ost till kvällen.
 
 
När vi kom hem la sig Daniel i soffan under en filt. Kvällen kommer fortsättningsvis att vara lugn och kanske bäddar vi ner oss och ser en film. :) Får se vad nästa år bjuder oss på. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0