Fiskgryta med chorizo
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2012/fiskgryta-med-chorizo_196397835.jpg)
Igår bjöds det på fiskgryta hemma hos oss. Receptet hittade jag i senaste buffé-tidningen. Måste säga att det blev jättelyckat. En god middag på cirka 30 minuter!! Tyvärr glömde vi aiolin i kylskåpet och åt fiskgrytan som den var, men det gick bra det också. Det blev 2 lunchlådor över så vi får väl testa aiolin idag istället. :) Vi gjorde grytan mer som en soppa och serverade baguettebröd till, men om man inte gör den så rinnig kan man också servera med pressad potatis eller ris.
Ingredienser:
2 påsar frysta fisktärningar (á 300g) eller välj din favoritfisk och tärna själv.
2 st gula lökar
3 st röda paprikor
1 st zucchini
1-2 chorizo
3 msk tomatpuré
1½ msk kycklingfond
ca 5 dl vatten
en skvätt matlagningsgrädde
salt, peppar, paprikapulver, hackad persilja
5 msk majonnäs
1 st vitlöksklyfta
Bröd
Gör så här:
Ursprungsreceptet hittar ni HÄR.
Kommentarer
Trackback