Ryggbiff med sallad och marängsviss

Igår firade vi 1 år som förlovade, och det var inget aprilskämt. ;) Här kommer bilder, recept och ingredienslista på maten vi gjorde!!


Stekt ryggbiff med haricot verts, sockerärter, ruccola, isbergssallad, tomat, paprika och avokado.


Mousserande vin


Marängsviss: Vaniljglass, skivad banan, maränger och egengjord chokladsås

Chokladsås

1 dl kakao
1 dl socker
1 dl vatten
1 krm salt

Mät upp kakao, socker och salt i en kastrull och rör ut med lite vatten i taget. Koka upp under omrörning och låt koka under omrörning i några minuter. Servera varm eller kall. Överloppssåsen kan sparas i en burk i kylskåp.
Receptet kommer från vår kokbok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0