Tapaskväll framför Indiana Jones

 

Igår blev det lite plockmat för oss ganska sent på kvällen. Vi bestämde oss för att käka "Tapas" framför Indiana Jones, som gick på tv igår. På vårt bord fanns Quesadillas, grillade kycklingfiléer med smak av barbeque, svamp- & lökfräs, oliver, färskost&kex, chips och ostringar. Kycklingfiléerna är av märket "Guld fågeln" och värms bara i ugnen i 10-15 minuter (läs på förpackningen).

 

Recept Quesadillas


Ingredienser:

4 st Tortillabröd

Tapenade (gärna med chilismak)

Några färska champinjoner

Ost

 

Gör så här:

Bred Tapenade på tortillabröden. Hacka champinjonerna i mindre bitar. Bred champinjonerna över tapenaden på två av bröden. Riv ost och lägg på svampen. Lägg de andra två bröden ovanpå som ett lock. Stek i en het panna i 1-2 minuter på varje sida (så att bröden får färg och osten smälter). Skär dem i bitar och servera direkt!!

 

 


 

Det går att variera Quesadillas på massor av sätt, och googlar man så får man upp massor av tips och recept. Vi gjorde denna variant eftersom vi hade svamp över sen vi gjorde pizzorna. Mozzarella passar också väldigt bra i denna rätt. Enkelt och gott, värt att testa! =)

Vi var nog väldigt hungriga när vi gjorde maten för det lämnade en hel del. Men jag tror att det går att äta även dagen efter även om det är godast när det är nylagat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0