Pasta med köttfärs- och kantarellsås



Ingredienser:
Pasta (t.ex. pastaskruvar)
400 gram Nötfärs (eller blandfärs)
100 gram Trattkantareller
½ Zucchini
½ Aubergine
½ Paprika
1 Gul lök
1 burk Krossade Tomater
Kalvfond
Rödvin (matlagnings eller vanligt)
Soja
Salt
Peppar
Oregano


Gör så här:
Hacka alla grönsaker i bitar efter egen smak. Fräs grönsakerna och svampen i en stekpanna. Ta bort grönsakerna och bryn köttfärsen. Blanda i grönsakerna och smaksätt blandningen med fond, vin och soja. Krydda med valfria kryddor och tillsätt de krossade tomaterna. Låt småputtra i några minuter. Smaka av och tillsätt mer av kryddor eller smaksättning om det behövs!
Servera med kokt pasta!!

SMAKLIG MÅLTID!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0