En dag tillsammans

Idag har vi spenderat en hel dag tillsammans. Morgonen började dock inte så roligt. Daniel satt i telefon i typ 2 timmar. Försökte få tag i bilservice som hade tid för oss inom en vecka. Men det var svårt. Ingen svarade i telefon eller så var det upptaget. Till slut fick vi tag i en bilservice, men de fixade inte AC-problem. Dock gav de oss ett nummer till en bilservice i matfors-trakten. Vilken tur vi hade, för de hade drop-in tid idag! Så då åkte vi iväg nästan genast för att kunna vara där till klockan ett, när de kom tillbaka från lunchen! Även fast vi var där klockan 1 så var det två bilar före oss. Men det kom många efter oss, så vi hade tur att vi var där så pass tidigt ändå.

Tyvärr kunde de inte göra så mycket annat än felsökning. Det visade sig att det var en läcka så även om vi skulle fylla på gas så kanske det skulle räcka en vecka. Så hem åkte vi igen utan kyla i bilen.

När vi kom hem fick vi stressa och göra oss iordning för middag. Vi hade bokat bord på casinoterassen klockan 16. Vi har varit och käkat pizza-buffé. Väldigt gott och humana priser. Vi blev båda väldigt mätta och belåtna. Dock blev vi besvikna på efterrätterna. Daniel beställde glass med jordgubbar och grädde, medans jag beställde en sommarpaj med bär och grädde. Min smakade nästan ingenting och Daniels var ganska alldaglig.

Efteråt strövade vi in mot stan igen och svängde förbi biografen. Klockan var cirka halv 6 och klockan 6  skulle Robin Hood gå, så vi köpte biljetter och gick på bio. Skönt att komma hem i god tid. :)

Nu ska vi packa lite grann och sen slänga oss i soffan/sängen. Daniel åker till Ljusne imorgon för att lämna lite saker som han inte ska ha med till Finland, och för att plocka upp lite småsaker som vi ska ha med oss (och som han glömde när han åkte i början av sommaren). Själv ska jag jobba varje dag till och med lördag. Då är det pubafton, så det blir en lång dag. Men det är inget som 3 veckor semester ska råda bot på!! =)

FINLAND HERE WE COME!!!! Snart iallafall.... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0