Tentapluggsvecka!

Nu har jag anlänt till Umeå för att genomgå en tentapluggsvecka. Igår satt jag t.ex. 10 timmar på skolan. Jag var ganska trött när jag kom hem. Idag ska ja vara hemma på förmiddagen och baka bullar samt plugga under jäsninsperioderna. Ska försöka baka en 150 stycken bullar.

I helgen var vi i Sundsvall och julhandlade. Dessutom var vi bjudna på middag på lördagskvällen till en gammal studiekompis till mig. Hon och hennes kille ha flyttat till Sundsvall eftersom han hade fått jobb där. Mycket god mat och trevligt sällskap. På söndagen innan ja satte mig på bussen blev vi bjudna på brunsh på casinot av Daniels föräldrar. Det var trevligt men ja tror vi alla var lite besvikna på utbudet.

Bussresan upp gick bra men jag var hemma ganska sent på söndagkväll. Tog en tidigare buss för att det inte skulle bli så sent men blev tvungen att vänta rätt länge på en buss hem från sjukhuset. Hade så mycket packning också så orkade inte gå.

Lägenheten står kvar och systeryster har t.o.m julpyntat lite.

Håller dock på att bli lite tokig på datorn. Vissa bokstäver funkar inte så har suttit med word och internet och skrivit ihop ett alfabet. Så nu sitter jag och kopierar och klistrar in de bokstäver som fattas. Tror inte jag kommer att skriva så många fler blogginlägg. Iallafall inte på denna dator!

Nej nu är det nog dags att sätta igång med bullbaket så att jag tar mig till skolan någongång.

Kommentarer
Postat av: D

Du kan ju inte fara iväg när jag blir sjuk... Vem ska köpa vattenmelon till mig nu??

2010-12-14 @ 10:08:27
Postat av: Linda

Men vännen, du ska ju inte vara sjuk!! De e ju snart jul.... Skickar lite krya på dig tankar. =) Puss.

2010-12-14 @ 11:03:50
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0