Har bakat morotskaka till Daniels fika imorgon. Var ju tvungen att provsmaka om jag ens skulle våga skicka iväg den till skolan. ;) Det är en morotskaka med valnötter i vilket gav den en extra god smak. Ingredienser:100 g finhackade valnötter4-5st finrivna morötter (ca400g)2,5 dl rapsolja4 dl strösocker5 st ägg5 dl vetemjöl1 rågad tesked bakpulver + 1tsk bikarbonat0,5 tsk salt1, 5 tsk kanel300 g philadelphiaost2-3 msk limesaftdrygt 1 dl florsockerGör så här:Blanda olja och socker i en skål. Rör ner ett ägg åt gången i smeten. Rör sedan ner de rivna morötterna och de finhackade valnötterna. Blanda de torra ingredienserna i en skål och rör sedan ner dem i smeten. Bred ut smeten i en smörjd och bröad långpanna. Grädda mitt i ugnen på 180 grader i ca 35-40 min. Testa med en provsticka eller tandpetare om kakan är genomgräddad. Låt kakan svalna. Rör philadelphiaosten, limesaften och florsockret till en jämn kräm. Bred ut den över kakan när den har svalnat. Strö eventuellt över lite kokos eller rivet limeskal som dekoration.