En solig dag!

Igår var det soligt och fint här i Ljusne och det var riktigt härligt att hänga utomhus även om det inte var mer än kanske 15 grader. Vi var ute och lekte och tränade lite och så har vi börjat märka att Memphis börjar bli mer och mer självständig. När vi har honom lös så kan han gå iväg på egna äventyr och när vi gömmer oss (som det står i någon valpbok att man ska göra) så verkar han inte speciellt brydd över att han har tappat bort oss. Han lekte även med några av grannbarnen igår och han tycker mycket om att hälsa på alla han träffar. :) Vi har inte haft nån "olycka" inne på flera dagar och han börjar klara sig längre och längre om nätterna ockå. Daniel har suttit och youtube-at klickerträning och börjat testa på det, vi får se hur det går.

Idag har jag och Memphis suttit på trappan i morgonsolen, Memphis låg och lyssnade på fåglarna och följde en geting som flög runt blommorna och jag drack kaffe och läste senaste numret ELLE mat&vin. Idag måste jag plugga och Daniel skulle jobba litegrann också. Vi får väl turas om att passa Memphis, eller så får vi köra slut på honom så att han sover tungt och passa på att jobba då. :)

Här kommer lite bilder!


Han tycker fortfarande om att sova lite varstans (här vid balkongdörren upptryckt mot en madrass). Han sover gärna vid lite trånga utrymmen exempelvis under kökstolarna eller mellan skrivbordsstolen och skrivbordsbenet. Kommer ni ihåg denhär bilden? ;)





Han är inte världens lättaste att fånga på bild när han är vaken men jag fortsätter att försöka. :)


Gick precis in i sovrummet och fick denna syn. :)

Daniel har väl sparkat mitt täcke mot sängens fotände och så har Memphis dragit ner den. Ser i alla fall mysigt ut! :) Nu ska jag gå och väcka pojkarna och så ska vi bege oss ut och busa lite.

Kommentarer
Postat av: Linnéa Lundström

Vilken gobit!! (vovven alltså) Han verkar ta sig bra. Kommer säkerligen att bli en riktig kämpe!

2012-06-10 @ 20:51:26
Postat av: Emma

Åh va fina bilder! :)han ser så fin ut!

2012-06-11 @ 20:43:14
Postat av: Jennie

Hej, vad kul att du hörde av dig! Ja det är kul o se vad alla andra med puppisarna sysslar med och hur det går! :)

2012-06-11 @ 22:49:23
URL: http://itsgoodtodream.blogg.se/
Postat av: Anna

Han är så fin! Om ni skulle ångra er så finns det en hundtörstande dietist uppe i Umeå som gärna skulle ta emot en så fin aussievalp :P Bara så att ni vet ;)

2012-06-12 @ 20:09:29
URL: http://livinggreen.se/blogg/annasgronakok/
Postat av: Linda

Tack för alla fina kommentarer! :)

Och Anna, tror inte att vi ångrar oss men bra att veta om det skulle hända. ;)

2012-06-14 @ 19:59:57
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0