Kyckling med ädelostsås
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/img_7772_176552416.jpg)
Ser inte så smakligt ut men gott var det. Vi är båda väldigt förtjusta i ädelost och när vi firade 5 år gjorde vi ju kyckling fylld med ädelost. För att inte göra exakt samma rätt 3 veckor senare varierade vi oss så pass mycket att vi gjorde en ädelostsås istället. Vi serverade med en alternativ sallad: Skivade tomater, skivad rödlök och morotsstavar=det som fanns hemma i kylskåpet. Här nedan följer ett väldigt spartanskt recept...
Ingredienser:
Fullkornsspagetti
Kycklingfiléer
Ädelost
Matlagningsgrädde
Salt och Svartpeppar
Morötter
Tomater
Rödlök
Gör så här:
Koka spagettin.
Bryn kycklingfiléerna i stekpanna.
Koka upp matlagningsgrädde och ädelost i en kastrull så att ädelosten löser sig.
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform och häll på såsen.
Grädda i ugnen en stund tills kycklingfiléerna är genomstekta.
Servera med spagetti och en sallad.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/img_7770_176553201.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/img_7773_176553304.jpg)
Kommentarer
Postat av: Helena
Fin blogg du har!
Det där ser riktigt gott ut :)
Trackback