Ryggbiff med sallad och marängsviss
Igår firade vi 1 år som förlovade, och det var inget aprilskämt. ;) Här kommer bilder, recept och ingredienslista på maten vi gjorde!!
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/ryggbiff-med-sallad_140781572.jpg)
Stekt ryggbiff med haricot verts, sockerärter, ruccola, isbergssallad, tomat, paprika och avokado.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/mousserande-vin_140782162.jpg)
Mousserande vin
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/marngsviss_140782320.jpg)
Marängsviss: Vaniljglass, skivad banan, maränger och egengjord chokladsås
Chokladsås
1 dl kakao
1 dl socker
1 dl vatten
1 krm salt
Mät upp kakao, socker och salt i en kastrull och rör ut med lite vatten i taget. Koka upp under omrörning och låt koka under omrörning i några minuter. Servera varm eller kall. Överloppssåsen kan sparas i en burk i kylskåp.
Receptet kommer från vår kokbok.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/ryggbiff-med-sallad_140781572.jpg)
Stekt ryggbiff med haricot verts, sockerärter, ruccola, isbergssallad, tomat, paprika och avokado.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/mousserande-vin_140782162.jpg)
Mousserande vin
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1884849/images/2011/marngsviss_140782320.jpg)
Marängsviss: Vaniljglass, skivad banan, maränger och egengjord chokladsås
Chokladsås
1 dl kakao
1 dl socker
1 dl vatten
1 krm salt
Mät upp kakao, socker och salt i en kastrull och rör ut med lite vatten i taget. Koka upp under omrörning och låt koka under omrörning i några minuter. Servera varm eller kall. Överloppssåsen kan sparas i en burk i kylskåp.
Receptet kommer från vår kokbok.
Kommentarer
Trackback