Kycklingburgare med dijonsenapsdressing



Ingredienser:
Kycklingfiléer
Krispsallat
Rödlök
Tomat
Bacon
Bröd (vi hade ciabatta men går mycket bra med en rostad franskskiva)

2dl Cremè fraiché
1 msk Dijonsenap
Salt
Peppar

Tillagning:
Skölj grönsakerna och skär i passande skivor.
Blanda ihop dressingen efter egen smak. Tänk på att dijonsenap är ganska starkt, så ta lite åt gången så det inte blir för mycket.
Stek baconen krispiga och kycklingen så att den får en fin gyllene yta och blir genomstekt.
Tips! Bryn kycklingen i stekpanna och tillaga den resten av tiden i ugnen. Då minskar du risken för att den bränns vid.
Plocka på det du vill ha på brödet!




Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0