Nu är det klart!!

 
I helgen har vi haft besök av Marit och Tommy som har hjälpt oss med att montera ihop en duschkabin som vi köpt. Vi har även hunnit flytta alla saker från Ljusne, så nu är det bara städning (vilket vi lejt bort) och besiktning kvar innan vi kan lämna ifrån oss nycklarna.
 
Vi trivs jättebra i nya lägenheten. Vi har bott här i en vecka nu och det känns som hemma. Det funkar bra med pendling till jobbet och jag får sova lite längre på mornarna även om klockan står på 5 så är den över 5 och inte 4.50 som det var på slutet i Ljusne.
 
Idag var vi en sista sväng till Ljusne och tog bort lite skräp m.m. Vi hann även med en lekdate med Memphis kompis Mynta. De fick busa i snön och så tog vi en promenad i skogen längs skoterspår och var väl ute i 1½ h. Så mycket har inte Memphis fått på länge (om man bortser från hunddagis). Vi hade en lycklig hund och han har varit lugn hela kvällen.
 
Jag har också hunnit inviga min Kitchen Aid idag i nya lägenheten och har bakat morotskaka. Mums. Till middag lyxade vi till det och käkade oxfilé med ugnsrostade grönsaker.
 
Nedan följer lite bilder från veckan. Bland annat på köksön och duschkabinen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0