Mera sjukdom...

Sitter och ska formulera ihop ett blogginlägg, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Blir irriterad då en mygga har stuckit mig i handen och det kliar som attan. Pratade med nära och kära hemma igår. Fick både positiva och negativa nyheter. Ska själv till läkaren idag också. Har haft ont i mitt opererade knä ett tag så bokade en läkartid för att förhoppningsvis få en remiss till ortopeden. Det är lustigt att så fort man tar sig till läkaren börjar ens problem bli bättre. Har inte haft lika ont sen jag fick läkartiden. :) Eventuellt beror det på att jag har tagit hissen mer nu eftersom det gjort lite ont att gå i trapporna. Är väl bäst att kolla upp för säkerhetsskull så att det inte är nåt tok.
Idag åker Daniel och Memphis norrut. Får väl se om det blir en vecka i skogen för att fiska eller inte. Daniel var inte supersugen på att fiska en vecka och bo i tält med en hund om det regnar som det gjort de senaste dagarna. Själv blir jag kvar och ska jobba vidare. Har dock planerat att åka till Sundsvall i helgen för att umgås med Monica.
Sitter och kollar på resor hem också. Ska söka semesterdagar idag så kan vi förhoppningsvis köpa resa sen. Men det är inte billigt att åka över nu via stockholm. Och skulle vilja ta den vägen eftersom vi kan vara hemma lite längre tid då.

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack :) Ses vi på valpträffen?

Svar: Vi funderar faktiskt på att komma på valpträffen men vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Har så mycket med jobb just nu att jag knappt hinner hem och landa. Ska ni åka?
Lindas Gott&Blandat

2012-07-11 @ 21:22:16
URL: http://emmaliiten.bloggplatsen.se/
Postat av: E

Hoppas du får ledigt snart och kan komma hem, antar att det är flera som skulle bli uppskrypade av ett besök. Vi också. Det är bara ett par dagar kvar nu Linda.. :)

Svar: Ja ha nu sökt semester i 3 dagar så vi planerar att komma 4-8 augusti! :) Hoppas vi får hälsa på er 3 då.. :)
Lindas Gott&Blandat

2012-07-13 @ 09:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0