Finbesök och sittning

I helgen har jag haft finbesök av Bodil. Hon anlände i fredags och då åkte vi hem, drack en kopp kaffe och satte oss sen på bussen mot universitetet. Där hade mina duktiga klasskompisar ordnat en mässa för koststudenter. Vi gick runt, samlade material och fick blanda annat hem både västerbottenost och ett nytt gott bröd med linfrön från pågen. Allt var gratis! Gratis är gott som man brukar säga! :)
På mässan var också Maja Söderbeg och föreläste om klimatsmart mat. Gå in på hennes hemsida HÄR.
På kvällen åkte vi och handlade mat och sen hem. Hemma lagade vi mat, åt en tvårätters, drack gott vin och pratade. Läggdags blev det innan klockan 11. =)

På lördagen sken solen så vi tog en långpromenad tillsammans med hunden Selma (Sabina var hundvakt över helgen). Sen blev det att vila en ytterst kort stund innan det var dags att göra sig iordning för helgens näststörsta händelse (största var ju att Bodil var här ;) SITTNINGEN! Sittningen var på Rex och börjades med en champagne-fördrink och mingel. Tyvärr hade vi missuppfattat tiden så vi missade minglet men vi hade mingel hemma hos oss tillsammans med My. 
Middagen bestod av chevrétoast med valnötter till förrätt, helstekt biff med vitlöksstekt potatis, skysås och vårens grönsaker till varmrätt och chokladmousse med björnbär och jordnötter till efterrätt.
Uppträdde gjorde umespexarna och de var klockrena!
Sen dansade vi hela natten lång!!

Igår blev det ganska lugnt. Vi tog en promenad till strömpilen, gick runt en sväng och tog en fika. Sen gjorde vi västerbottensostpaj med romsås till middag och så blev det filmkväll på kvällen.

Idag följde jag med Bodil en bit påvägen mot flyget men sen sa vi hejdå och delade på oss vid fyllebron. Fick sms om att hon hade hittat bra till flygfältet så det känns skönt!

Vill tacka alla för en underbar helg!! Har haft det fantastiskt. Nu tillbaka till verkligheten och pluggandet. Har suttit en stund på skolan idag även efter 3 föreläsningar. Nu skulle vi egentligen ha tvättid men hade lite otur. En maskin är trasig och den andra har nån annan snott. Ska gå dit snart igen och sno tillbaka den. ;) Hålla tummarna för att de andra två maskinerna är bortglömda så vi kanske kan använda dom också!

Selma
Fyllebron
Bodil&Selma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0