Personalfesten...

...var skitrolig!! Men jag tänkte börja med att ta helgen från början... :)

På fredagen hade jag fullt upp. Jag packade och städade undan efter mig och diskade undan efter torsdagens middag. Vid halv 12 drog jag iväg med mina väskor till universitetet. Där mötte jag upp Linnéa och Frida för att käka lunch. Jag tog dagens soppa för 40kr på cafét vid universum. Då ingår det bröd. Kanske inget för någon som ska träna hårt men god var den!! :)

Vi satt och pratade länge och de hade så mycket att berätta. De har ju varit i Kamerun hela sommaren och samlat material till deras c-uppsats. Spännande!!

Kl 13.45 gick bussen mot Sundsvall, och som vanligt var det mycket folk. Ska bli skönt om man kan börja åka tåg så slipper man trycka ihop sig och sitta obekvämt hela vägen. Jag har nästan alltid ont någonstans efter resan p.g.a att man sitter i samma ställning hela vägen. Man kan ju inte röra på sig.

På fredagskvällen gjorde vi inte så mycket. Vi såg film med daniels bror, som har kommit hem från sjukhuset nu! Vi såg filmen "I love you Phillip Morris". Skitkonstig film, men det kanske var för att jag inte var beredd på vad den skulle handla om. Visste ingenting om filmen. Den har ju fått hyfsat betyg på imdb.

Under lördagen så lekte vi färdtjänst och skjutsade Micke till en kompis garage. Själva åkte vi till Birsta. Vi gick en sväng på Ikea och handlade lite batterier och glödlampor bl.a. Och så gick vi en sväng och strosade runt på Birsta city. Jag köpte två par strumpbyxor och lite strumpor. Ett par av strumpbyxorna hade jag på personalfesten. Skitsnygga!! ;)



Vi åt också lunch på Birsta city. Vi testade den asiatiska wok-restaurangen. USCH!! Maten smakade ingenting, dålig service och inte prisvärt. Det gör vi inte om!

Väl hemma vilade vi en stund och sedan gjorde vi oss iordning för personalfesten. Vi började med förfest hos Maud. Hon bjöd på öl och irish-coffé. Sedan fick vi skjuts ut till cafét där vi mötte upp alla andra. Vi drack lite mousserande vin och rödvin innan det bar av ut mot klipporna där vi skulle grilla. Det bjöds på grillad oxfilé, vitlökssmör, potatisgratäng och sallad! Åh, så gott det var!! Efterrätten var en irish-coffé. Det har aldrig smakat så bra som då... En varm drink i kylan! Vi satt och pratade och skrattade vid elden som flammade och det var riktigt mysigt. En i sällskapet hade med sig gitarren så mot slutet blev det allsång!
Tyvärr har jag väldigt lite bilder från kvällen. Glömde totalt bort kameran. Så jag hoppas jag ska få lite bilder av Pernilla som var en flitig fotograf! :) Mina bilder blev mest bara suddiga,, tills jag kom på att jag inte hade på någon blixt!!! Smarta Linda. :)


Jag la upp några av fulbilderna ändå, bara för att visa solnedgången!! =)


Här har gitarren kommit fram...och jag har hittat blixten...


Maud, Evelina, Daniel, Pernilla och Nicklas hand :)


och mera sång... här sjunger chefens man Affe med också!! :)

Efter ett tag började det blåsa på ordentligt så vi fick packa ihop och dra oss tillbaka. Det började blåsa så pass hårt att vi fick problem med att hålla båten nära bryggan så att alla kunde kliva i. Men alla lyckades komma hem säkert förutom några som klev i någon vattenpöl på klipporna. Tur att jag hade extra strumpor och skor att låna ut. :) Efterfesten var hemma hos chefen där vi fortsatte med drinkar, dans och sång. Jag hade kunnat fortsätta hela natten lång men Daniel mådde inte så bra efter en veckas sjukdom så vi kompromissade och åkte hemåt strax före 2.

TACK alla inblandade för en fantastisk kväll!!

Söndagen var lugn... Iallafall för mig. Daniel blev väckt tidigt och åkte iväg med pappa sin för att hjälpa till att ta upp båten. Vid halv 7 på kvällen (efter en pizza till middag) rullade vi hemåt mot Ljusne.... Vi slötittade en stund på tv men gick och la oss vid 10 och somnade ganska snabbt båda två tror jag.. :)


ps. Pernilla, om du läser detta! Maila gärna över dina bilder... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0