Mot Valbo

Lite uppdatering om dagens planer. Idag är vi faktiskt påväg mot Valbo, Gävle. Jag måste köpa lite kläder. Det mest akuta är någonting inför bröllopet. En kavaj eller jacka som jag kan ha över klänningen. Hoppas jag hittar något snyggt!! Men jag behöver även nya jeans. Det har jag tjatat om hela sommaren men inte fått till det. Jag ska köpa något för födelsedagspengarna jag fick av mamma och mommo&moffa.

Vi ska även en sväng via Ikea. Vi var via Ikea när vi senast var i Sundsvall, men då var vi båda trötta och griniga så det blev inget av. Dessutom behövde vi kolla lite i lägenheten innan vi beslutade oss. Vi ska köpa taklampa till vardagsrummet och så behöver vi bokhyllor. Böcker och DVD-filmer svämmar över här i lägenheten. Just nu lutar det mot dessa som vi kollade på när vi var i Sundsvall. De är iallafall hyfsat billiga men lite tråkiga kanske... Vi får se vad vi kommer hem med.... :)

KNAPPA

taklampa          

BILLY bokhylla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe, vet du om Linda att didär lamporna så gör di plasten till i Jakobstad och sedan stiftas di ihop i Oravais. :)

2010-09-29 @ 19:48:38
Postat av: Linda

Haha.. nä de had ja ingen aning om!! Synd att dom int fanns på ikea i Gävle då för annars sku man ju ha gett stöd åt hemorten.. :)

2010-09-29 @ 20:39:13
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0