Utflykterna - Sleeping Buddha

Nu sitter jag här, sjuk och med tentaplugg som måste göras men koncentrationen och motivationen finns inte. Passar istället på att skriva ett blogginlägg om Thailandsresan. Det började bra men sen jag åkte till Umeå har det lämnat eftersom alla bilder vi har tagit finns på Daniels dator i Ljusne.

Ett utflyktsmål som vi egentligen visste att vi ville åka till redan innan vi åkte till Thailand var James Bond Island eftersom både jag och Daniel gillar James Bond-filmerna. =) Vi kollade på lite anordnade utflykter men de var ganska dyra så när vi hade bil till förfogande åkte hela gänget iväg. På vägen till hamnen hittade vi till Sleeping Buddha som vi hade läst om. Så vi tog en liten omväg via grottorna. När vi parkerade och gick in på området fanns där fullt med apor och massor med stånd som sålde bananer som man kunde mata aporna med. Vi köpte inga bananer men vi hade med oss lite söta riskakor som vi tog fram och aporna blev som galna!! Men det är klart, äter man banan hela dagen är det ju spännande när det kommer någonting annat! =)
De började t.o.m. klättra på mamma!!Innan vi gick in i grottan där Sleeping Buddha låg tog vi på oss mera kläder för att respektera Buddha. Som jag har skrivit tidigare är man tvungen att täcka axlar och knän. Men det verkade inte vara lika noga här som vid The big Buddha för vi var typ de enda som hade extra kläder på.
Jag framför Sleeping Buddha!När vi gick länge in i grottan för att utforska så hittade vi massor med fladdermöss hängandes i taket!!

När vi kom ut igen möttes vi återigen av aporna och de följde med oss enda till bilen. Jag var rädd för dem men till slut tog jag mod till mig och matade en jag också! :)

Jag tror aporna gärna hade följt med oss hem för de älskade verkligen dessa riskakor! =) Efter detta sidospår fortsatte bilresan mot hamnen och James Bond Island.....
 

Kommentarer
Postat av: sabsa

hah, fegis som e rädd för na små apor:P

2010-05-06 @ 15:00:17
URL: http://sabsa.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, men di kan ju bli så aggressiv så ja va livrädd att di typ sku hopp på mig när ja int had nå mer ti ge åt dom.. =)

2010-05-06 @ 15:37:11
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0