1 maj på Carlshem

På första maj tog vi lite sovmorgon efter valborgsfestandet. Det var skönt! När vi började vakna till började våra telefoner gå heta för kvällens planerande. Det beslutades till en middag med grillning i goda vänners sällskap. För grillning ska det väl vara när man firar våren! :)
Vi åkte iväg till Ica maxi för att handla allt som saknades och sen bar det iväg hemåt för att börja förbereda!


MENY:

Fördrink som bestod av:

Vodka Cranberry, blandjuice och fruktsoda

Huvudrätt
Grillad entrecoté marinerad med chipotle-kryddblandning och grillolja med honungssmak
Fransk potatissallad
Bön-mangosallad
Vitlöks-yoghurtdressing
Vattenmelon-fetaostsallad
Hummus
Focaccia

Efterrätt
Citronpaj dekorerad med jordgubbar och kiwi


Detta blev den fullständiga menyn efter att Vattenmelon-fetaostsalladen och Hummus anlände med en av gästerna. :) Så vi hade mycket mat! Och gott var det...
Det var Daniel som skulle bjuda på fördrinken men det hade han glömt bort att han skulle göra så det blev en efter-matendrink. En mycket god drink. :)
God mat, gott vin och mycket trevligt sällskap ledde till en fantastisk kväll som gick så fort att man inte hann med. Tyvärr hade jag lämnat kameran hos Madde efter valborgsfirandet så jag fick ingen  bild från denna kväll men eftersom vi hade så mycket mat fanns det rester som vi åt upp och på dessa rester har jag en bild! =)



Hittade även en gammal bild från en midsommar när jag hade gjort citronpajen.





Det är så roligt att träffa vänner igen som man inte sett på länge.. Tack för en fantastisk kväll och helg allihopa!


Söndagen gick i packningen och städningens tecken. Det var mycket som skulle packas med och mycket som skulle diskas efter denna brakmiddag. Men vi hann även med en snabbfika hos Madde för att hämta upp lite efterlämnade saker och säga hejdå....
Med bilen full satte vi iväg söderut klockan 3 på eftermiddagen. Middagsstopp i Sundsvall där det bjöds på Biteline, kaffe och marängkaka och sen vidare till Ljusne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0