KorvStroganoff, Ben&Jerry´s och Sex and the City

Jag gjorde nästan ingenting vettigt igår kändes det som. Idag hoppas jag att det ska bli annorlunda. Idag tänkte jag att vi iallafall ska ta oss an det klädberg som anlände från Umeå, med Daniels gamla kläder som han inte har använt på flera år men som han vägrar slänga. Idag ska det slängas. Eller iallafall stuvas undan i förrådet och märkas så att vi sen, när vi flyttar, vet vad lådan/säcken innehåller.

Men igår så gick min dag mest i boken, datorn och tvns tecken. Jag gjorde inte många knop. Men det kan bero på vädret. Jag skyller på det. Det öste ner regn. Det var som att himlen hade öppnat sig och det bara forsade ut vatten. Inga pauser. Ibland trodde jag att någon var i lägenheten för att det smattrade mot fönsterrutan. Så jag tog en slödag. Jag klev inte utanför dörren förrän Daniel kom hem från jobbet och vi åkte och handlade.

När vi kom hem från affären ställde vi oss och lagade mat på en gång. Vi var båda hungriga. Det blev Korv Stroganoff. En av Daniels favoriträtter. Han har ganska många ;) vilket är tur för mig. Han äter det mesta man lagar. Jag är inte lika förtjust i det, men jag är ju också mer kräsen. Dock tycker jag att det är ätbart och t.o.m gott om man blandar i mycket grönsaker. =) Denna gång gjorde vi pasta till istället för ris. Bara för att vi har så mycket pasta hemma som vi måste bli av med.


Resultatet... Tyvärr lite suddig bild. Vi var så hungriga så vi orkade inte ta bilder tills det blev bra. :D

Efter maten diskade jag undan, Daniel gick med soporna och sen slog vi oss ned i soffan med efterrätt och film.



SEX AND THE CITY-THE MOVIE OCH BEN&JERRY´S.

Vi köpte en ny smak som vi inte hade testat förut. Helt okej faktiskt. Dock var det några chokladbitar i som Daniel inte gillade och gav till mig istället. Jag tackade ju inte nej. ;) Bra betyg för Chunky Monkey. =) Filmen var också bra. Minst lika bra som första gången. Jag grät 5 gånger. 4 gånger för att det var sorgligt och en gång skrattade jag så mycket att tårarna sprutade. Ni vet, alla som sett den, scenen när Charlotte skiter på sig! =D
Till och med Daniel tycker att den är sevärd, och den mest intressanta kommentaren "Men tvåan var bättre, där händer det mera. Ettan är lite seg i början". <3 Bara för att han var så gullig och såg filmen med mig utan att klaga så fick han spela dataspel resten av kvällen. Hans kompis Jocke har varit bortrest men var hemma nu så de har ju inte spelat på länge. Själv la jag mig i sängen och fortsatte läsa boken. Men jag var trött och somnade nästan på en gång. Vaknade till när D´s telefon ringde. Då gick jag upp, bytte om, borstade tänderna och somnade sedan igen.

Nu ska jag äta lunch. Blir rester från igår!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0