Flytt

Jag har ju glömt att skriva om vår lilla utflykt förra helgen.... Det blev en lite sista minuten grej egentligen. Vi bestämde oss bara dagarna innan. Daniel ringde och bokade släpkärra från OK och på fredag efter jobbet drog vi iväg från Ljusne. Vi stannade till i Sundsvall för att äta middag, byta bil, ta med oss Daniels föräldrar som flytthjälp och så hämtade vi kärran från OK. Vi kom upp ganska sent på kvällen till Umeå. Vi åkte via lägenheten för att titta till den och för att lämna släpkärran på parkeringen och så åkte vi sen ner till Scandic Plaza där vi övernattade alla 4. Innan det blev dags för sängen gick vi ner och tog varsin öl i baren.

Sköna sängen

Tvn lockade..

Utsikten från hotellet tidigt på morgonen.


Det blev tidig väckning på lördag morgon. Klockan 7, när frukosten öppnade, var vi där nere. Och redan klockan 8 på morgonen befann vi oss i lägenheten på Carlshem för att börja packa ihop och fylla flyttsläpet. Daniel och Tommy hade ansvarsområdet att skruva isär och bära möblerna, medan jag och Marit packade ihop småsaker som skulle med. Vi försökte gå från rum til rum och gå igenom alla skåp för att se vad som skulle tas med och vad som skulle lämnas. Trots att vi fyllde ett helt flyttsläp är lägenheten fortfarande fullt möblerad och det finns allt man kan tänkas behöva. =) Min syster får en bra start... ;)

Lite bilder som blev tagna...


En utsliten Daniel vilar på bostaden-sängen. Det var en dag som påminnde om de dagar vi hade under värmeböljan. Det var säkert 25 grader och strålande sol denna dag.

Utmattad i värmen... Här står jag i vardagsrummet med en bostaden-säng som vi gjort om till soffa.

En fullastad släpvagn.

Påväg söderut....

Resan mot Ljusne gick bra. Men man var ganska öm i rumpan efter så mycket bilsittande. Vi stannade till i Ö-vik för att tanka och äta glass. Sedan stannade vi till i Sundsvall för att packa om lite saker. Vissa saker skulle lämnas i Sundsvall och mer saker skulle ner till Ljusne. Alla våra förlovningspresenter skulle ner t.ex. :) M&T hade ju tagit med sig dom från Finland till Sundsvall. Vi käkade även hamburgare från Sibylla innan vi åkte söderut. Väl framme i Ljusne var det bara att börja lasta ur flyttsläpet och bära in samt bära bort möblerna som Daniel har haft för att våra "riktiga" möbler skulle få plats. =) Det tog några timmar. Killarna bar och vi plockade upp och dammsög skräp och damm.

Bil + släp + Daniel vid sin lägenhet. Här bor vi nu!! :)

Ett tomt släp...

Soffan på plats, och en trött Linda.

Vid 8-tiden på kvällen var vi tvungen att åka igen för att vi skulle hinna till Sundsvall och lämna tillbaka släpet inom utsatt tid. Daniel lämnade i Ljusne för att packa upp medan jag åkte med till Sundsvall eftersom jag skulle börja jobba i tisdags... Under söndagen tog jag det lugnt. Vi åkte ut till stugan och solade hela dagen. på kvällen hade jag huvudvärk så undrar om jag inte fick lite för mycket sol. :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Oj he va ti va effektiva! :) Men säkert skönt för er nu!

2010-08-24 @ 12:57:17
Postat av: Linda

Jåå... He va en väldigt intensiv helg! Men skönt att ha dom största sakerna flyttade nu!

2010-08-24 @ 13:00:54
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0