Utflykterna - Roadtrip

Mamma och Freddi har hittat lite bekanta som också delvis är bosatta i Thailand. Ett par driver en restaurang. Kvinnan är thailändska och mannen är svensk. De var tvugna att åka till Bangkock för att förnya visum och för att skaffa visum till henne så att hon kunde åka till Sverige. Freddi skjutsade dem till flygfältet och under deras vistelse i Bangkock fick vi låna deras bil. Då tog vi tillfälle i akt och åkte runt på ön till olika viewpoints.
Bilen hade 5 platser + ett flak så när vi åkte alla 6 var det alltid någon som fick åka bakpå. Tyvärr har jag inga bilder på det men det såg ganska lustigt ut.
För thailändare är det ingen sak, dom åker så hela tiden men de hade mycket roligt åt oss när de såg turister som åkte på flaket. :) Till en början var jag ganska rädd för man har ju ingen säkerhet om det skulle hända någonting och thailändare kör som galningar! Dessutom var det ganska obekvämt om man körde längre sträckor. Men det var roligt också. Skönt när det fläktade men stekande hett om man stannade vid ett traffikljus och massor med avgaser runt omkring.


Bilen

Jag rekommenderar verkligen alla som åker till Phuket att man ska hyra en bil eller åka på någon utflykt så att man kan se sig omkring lite grann på ön. Det finns många fina platser!
Nära Phuket Aquarium ligger en viewpoint som heter Kao Khad View Tower. Det är på parkeringen där som bilen är parkerad. :) Här kommer lite bilder från den viewpointen...
En annan viewpoint som vi besökte var Cape Phromthep. Här kommer lite bilder därifrån.


Där var även ett gäng unga buddhist-pojkar och turistade... :)

Sista viewpointen för dagen var Kata viewpoint där man kan se de tre stränderna KataNoi-, Kata- och Karon beach. Lite bilder! :)De tre stränderna. Karon Beach, där vi bodde, är stranden längst bort!Det tog några gånger innan dom fick ett hyffsat kort på oss men till slut kanske.... =)Och så avslutar jag detta blogginlägg med en vacker bild! =)


Kommentarer
Postat av: sabsa

Finns fe nå bilder på förlovningen då?:P

2010-04-20 @ 11:28:40
URL: http://sabsa.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha nej tyvärr... Har bara bilder på ringarna och när vi skåla i champagne på förlovningsdagen. Ska lägga upp de sen nångång...

2010-04-20 @ 12:02:11
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0