"Mama-Cat" checkar in... =)

Som jag nämnt hade vi en katthona med 5 söta kattungar som checkade in var och varannan dag på hotellet i Thailand. Mamman fick man bara röra om man höll i påsen med kattmat (då blev hon konstigt nog kelvänlig ;). Kattungarna var riktiga galningar och sprang omkring och jagade allt och alla. Bland annat var dukarna en favoritleksak. De hoppade och drog ner dukarna med klorna så att minst 2 askkoppar gick sönder under vår vistelse. En annan favorit var bakom tvn vid alla spännande kablar! :) Lite bilder...När de inte busade så sov dom eller åt mat! =) De kunde ligga och sova var som helst och när de sov, sov de tungt!

Denna vilding hade somnat med ansiktet ner i golvet! =)När de lekte var de bittra fiender och ibland gick vi mellan för att de blev så aggressiva. Men när de hade siesta var de bästa vänner! =)De sov djupt........riktigt, riktigt djupt! :)Även "mama-cat" tog siesta.. :) För det var tungt att mata 5 hungriga kattungar, och alla gånger såg hon inte riktigt nöjd ut...Dessa katter underhöll inte bara oss i två veckor, de flesta gästerna var mycket positiva och alla var där och ville busa med dom. :) Och receptionisterna hade fullt upp trots att det var lågsäsong! =)
En morgon när vi kom ner för frukost ertappade vi kattungarna med att busa i ett hörn där alla lånesaker till stranden fanns, och det var inte vilka saker som helst dom lekte med utan de hoppade på luftmadrasserna! ; )

Längtar tillbaka!Kommentarer
Postat av: sabsa

vitsi hande bilden då du håller i den vita katten e bra ^^

2010-04-21 @ 10:33:39
URL: http://sabsa.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha ja.. Alltså di sov så djupt. När di had somna kuna man lyft dem och bär omkring me dem å di bara sovd vidare! :) På dom där bilderna så had ja först lyft upp an från golve ti min famn å sen så sku ja gå å gör nånting så ja steg upp å sku lägg ner an på golve igen å då såg an ut sådär...märkt ingenting av denna värld! :D

2010-04-21 @ 10:55:29
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/
Postat av: sabsa

haha:D lite häftit! Oj va jag vill ha en kisse!

2010-04-21 @ 11:34:40
URL: http://sabsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0