Hotellet

Som mina nära och kära vet så bodde vi på mammas hotell. Det är ett litet mysigt hotell nära stranden som jag absolut rekommenderar om man inte vill ha en "All inclusive" resa.Hotellet har en mysig lobby med bord och stolar, tv, dvd, reception och en kyl med iskall dryck! ;) Det finns även en gästdator med internet som är gratis att använda för hotellets gäster. Har man med egen dator kan man också få tillgång till trådlöst internet på den.

Hotellet har förutom lobbyn, 4 våningar med 4 hotellrum på varje våning. Vi testade att bo på våning 4, i ett rum som var orenoverat för att sedan flytta upp till våning 5 i ett av de nyrenoverade rummen. Vi trivdes i båda. På våning 5 hade vi vacker utsikt mot havet och eftermiddags/kvällsol!!Dock tror jag Daniel gärna hade bott på första våningen eftersom det inte finns någon hiss på hotellet. ;) 
Alla rum är utrustade med Air Condition vilket har varit till stor nytta, speciellt om nätterna!! 
Vi hade också en städerska som städade varje dag, fyllde på minibaren och vek handdukarna vackert. Extra fint fick vi på förlovningsdagen, undrar om någon hade skvallrat!?Denna bild är tagen från rummet på våning 4. Det ser jag på sängen eftersom alla möbler i de nyrenoverade rummen är gjorda i bambu. Men sängarna var lika sköna att sova i oavsett nyrenoverat eller inte! ;)

Ett mysigt hotell med trevlig personal och bara några minuters promenad till stranden. Och vill man ha pool så kan man låna grannens för 200 Baht. Det gjorde vi aldrig eftersom de få dagarna vi hade tid att ligga i solen spenderade vi på stranden och badade i det varma men sköna vattnet där.

Hemsida: http://www.diversinn.com

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack för den fina reklamen du skrivit om vårt hotell.Hoppas det är många läsare som vill komma hit och bo.

2010-04-22 @ 09:37:44
Postat av: Linda

Varsågod! Jag hoppas att några blir lockade att åka iallafall... =)

2010-04-22 @ 11:22:56
URL: http://lindasgottochblandat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0